IZDVAJAMO IZ PROGRAMA



- Predstavljanje novog modela parkirnog aparata Citea touch.
- Upravljanje zauzećem parkirnog prostora
- PPB :parkirni proizvod za sve generacije korisnika




AGENDA CIJELE KONFERENCIJE




Datum Vrijeme Događanja
26.10.2017. 16:00-19:00h Individualni dolazak, prijava smještaja
19:00h Zajednička večera s druženjem: SPA GOLFER HOTEL
27.10.2017. 09:00-10:00h Dolazak i prijava na konferenciju
10:00h Početak službenog radnog dijela konferencije
13:00h Završetak radnog dijela konferencije
14:00h Službeni ručak i druženje
16:00h Zaključenje konferencije uz sve prisutne i zajedničko fotografiranje
16:15h Kraći indivudiualni sastanci prema iskazanoj želji u prijavnici



Agenda radnog dijela konferencije (27.10. od 10h do 13h)

Vrijeme Trajanje Događanja
10:00 - 10:15 15 min. Pozdravni govori direktora i predstavljanje gostiju i plana rada konferencije
Eventualno kratko obraćanje predsjednika HPU-a
10:15 - 10:45 30 min. Glavna tema konferencije: Novi standard parkirnog aparata
  • Prikaz automata 3 u 1 sa Cash Code čitačem i kartičnom naplatom te ekranom osjetljivim na dodir
  • Prikaz kupnje elektroničke parking karte sa parkirnog aparata, unos registracije
10:45 - 11:00 15 min. Pauza
11:00 - 11:45 45 min. Riječ partnera Hectronic
  • Smjer razvoja parkirnog aparata, iskustva, trendovi
  • Naglasci i zanimljivosti s Hectronic međunarodne parkirne konferencije, Varšava 21.-23.09.2017.

Može li naplata parkiranja biti više fer: PPB (Prepaid parking bon)
  • opis i način rada novog parkirnog proizvoda IPC-a
  • Prodaja PPB
  • Aktiviranje
  • Kontrola
  • Iskustva
11:45 - 12:00 15 min. Pauza
12:00 - 12:45 45 min. Upravljanje parkirnim prostorom na otvorenom uličnom parkiralištu:
  • Svrha i cilj, uvod u temu
  • Prikaz sustava
  • Dostupne tehnologije i način upotrebe

Help-desk služba IPC - sve važniji korisnički servis
  • Iskustva
  • Diskusija
  • Zaključci
12:45 - 13:00 15 min. Anketiranje učesnika, povratne informacije
13:00 Završetak radnog dijela konferencije



Konferencija se održava u hotelu Spa Golfer, u LifeClass termama Sveti Martin. Adresa te najpoznatije turističke destinacije u Međimurju je Grkaveščak bb, 40313 Sveti Martin na Muri.


Više o samoj destinaciji i smještaju pogledajte na web stranicama http://www.spa-sport.hr






KAKO DO MJESTA ODRŽAVANJA


Iz Čakovca

Krenite u smjeru Murskog Središća. U selu Šenkovec (prvo selo od Čakovca) skrenite lijevo prema Štrigovi te pratite cestu 15tak kilometara i vidjeti ćete oznake za Toplice Sveti Martin.


Iz Zagreba

Iz smjera Zagreba: autocestom A4 u smjeru Goričana, siđite na izlaz Varaždin, na prvom kružnom toku skrenite desno prema smjeru Varaždina, na drugom kružnom toku vozite ravno, te na trećem kružnom toku skrenite lijevo. Prođite ispod nadvožnjaka te na semaforu skrenite desno u smjeru Čakovca. Prođite most i nastavite voziti ravno do sela Nedelišće (prije Čakovca) gdje skrenite lijevo i pratite slijedeća mjesta: G. Hraščan – Macinec – Gornji Mihaljevec – Vugrišinec – Železna Gora – Toplice Sveti Martin.


Iz Maribora / Graza

Siđite s autoceste na izlazu Lendava i pratite smjer Mursko Središće (granični prijelaz). U Murskom Središću odmah po prijelasku granice skrenite desno u smjeru Sveti Martin na Muri. Nakon što prođete Sveti Martin na Muri, skrenete lijevo prema Toplicama Sveti Martin. Za detaljnije upute slobodno nas kontaktirate na broj +385 (0)40 315 000.



Ukoliko trebate pomoć u navigaciji pri dolasku u Resort slobodno kontaktirajte našu recepciju na +385 (0)40 371 111.

IPC parking conference is intend for the all customers which using at list one component from wide range of the IPC parking product portfolio: including Hectronic parking machines and services plus IPC parking SW solution. Conference is organized in the periods of every two years in some attractive places near the city Čakovec were IPC is located.


Conference usually have around fifty participants from about twenty companies and municipalities. Some collaborate companies and parking association representative may be present too.


Main purpose of the conference is to build confidence between customers and IPC.


Conference content are information’s about new products and trends in parking business.


IPC parking conference 2017 will be 4th in the row. It will take place in the SPA Golfer hotel in the SPA Sveti Martin 20 km north of Čakovec.




CONFERENCE AGENDA




Date Time Event
26.10.2017. 16:00-19:00h Arrivals & check in
19:00h Welcome dinner and socializing: SPA GOLFER HOTEL
27.10.2017. 09:00-10:00h Arrival & registration
10:00h Official start of the conference
13:00h Closing the working part of the conference
14:00h Official lunch and socializing
16:00h Closing the conference short conclusion
16:15h Short individual meetings agreed before conference



Working part of the conference (27th October 10h - 13h)

Time Duration Event
10:00 - 10:15 15 min. Introduction speech, opening the conference
Presentations of guests & plan of work
10:15 - 10:45 30 min. Main theme of the conference: Citea 3-in-1 - new standard for the parking machine
  • Overview of the new Citea model
  • Card payment presentation
  • Electronic parking ticket by help of the CNP registration
10:45 - 11:00 15 min. Break
11:00 - 11:45 45 min. Hectronic - main IPC partner in parking
  • Trends in the parking machine development
  • Highlights and most interesting topics from Hectronic international parking conference in Warsaw 21st to 23th September 2017

Can be charging for parking more fair? PPB (Prepaid parking bon)
  • Overview and presentation of the new electronic parking carnet
  • How it functions
  • Usage
  • First experience
11:45 - 12:00 15 min. Break
12:00 - 12:45 45 min. Open street parking occupancy managing:
  • Why and how, benefits
  • IPC parking solution is ready for open street parking occupancy monitoring
  • Available technologies, different approach, different goals

IPC parking help-desk, more and more important service
  • Overview, statistics, conclusions
12:45 - 13:00 15 min. User experience and satisfaction measuring (polling)
13:00 Closing the working part of the conference

3. IPC parkirna konferencija 2015.




Za sve dodatne informacije vezane uz prijavu, smještaj i prijevoz kontaktirajte:


Tomislav Hranjec

+385 (0) 40 395 129
+385 (0) 98 297 871
tomislav.hranjec@ipc.hr


Leonarda Kovač

+385 (0) 40 644 130
leonarda.kovac@ipc.hr